Christopher stikker af med kæresten

Christopher er i disse dage at finde på en paradis-lignende sandstrand sammen med sin modelkæreste Cecilie Haugaard.
Christopher og Cecilie Haugaard nyder hinanden langt væk fra den danske kulde.
Christopher og Cecilie Haugaard nyder hinanden langt væk fra den danske kulde. Foto: FLINDT MOGENS/Polfoto

I sidste uge valgte han at klippe sit ikoniske nudel-hår, og i denne uge er han og kæresten stukket af til en ø, der til forveksling ligner noget fra en rejsebrochure.

Christopher er nemlig taget på kærlighedsferie sammen med sin kæreste Cecilie Haugaard. Det er endnu uvist, hvor i verden parret er, men de befinder sig utvivlsomt under varmere himmelstrøg.

- Drømmeøen! skriver den 22-årige "Told You So"-hitmager på sin Instagram-profil om et billede, der forestiller kæresten Cecilie, der sidder i tusmørket på en luksuriøs badebro, som er omgivet af både palmer og en jacuzzi.

Og det er ikke kun den hjerteknusende popsanger, der nyder ferien væk fra den stressede hverdag hjemme i København. Cecilie Haugaards Instagram-profil flyder nemlig også med billeder fra parrets romantiske solferie.

- Godmorgen, skriver hun om et af billederne, som forestiller Christopher iklædt solbriller. Han sidder under en parasol i strandkanten og kigger fjernt på bordet foran sig, hvor resterne fra parrets morgenmad ligger.

Se et billede af Christopher og kærestens ferieparadis her: http://instagram.com/p/yBdvevjAR-/?modal=true

Newspaq

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.