Christopher: Stadig bare en Amager-dreng
Han er 23 år og dreng i sindet, og det må godt skinne igennem i hans sangtekster, mener popstjernen Christopher.

Han er kendt for at blande sin musik med drenget charme og kæk humor, og når popstjernen Christopher den 29. januar udkommer med nummeret "Limousine", fortsætter han ned ad det spor.

"Beauty Queen, jump on my limousine and ride it all night long" - på dansk noget i retningen af "Skønhedsdronning, hop om bord på min limousine og kør den hele natten", lyder omkvædet i sangen, der ifølge popstjernen er skrevet med et smil på læben.

- Ligesom med "Tulips", så er vi igen i metaforland, fortæller Christopher om nummeret, hvor han får selskab af den norske rapduo Madcon.

- Denne her metafor er nok lidt mere tydelig end i "Tulips", men det synes jeg bare, gør det sjovt, siger han.

- Men jeg tror ikke nødvendigvis, det er noget, som folk vil lægge mærke til fra starten, for man skal nok høre sangen et par gange, før man lægger mærke til budskabet. Men det er lavet med et glimt i øjet, og jeg synes, det er ret uskyldigt. Og så er det bare meget mig, siger han.

For selv om Christopher har fuld fart på karrieren og livet som popstjerne og nu er i et fast forhold, så er han stadig også bare en 23-årig knægt med hormonerne i frigear.

- I starten af det her albumforløb, der har varet næsten to år, havde jeg en lang singleperiode. Og når man er single og i starten af 20'erne, så handler det jo om at gå i byen med drengene og være til fester og jagte piger. Det er jo en situation, alle kan relatere til, siger sangeren om sit nye album, der forventes at udkomme i løbet af foråret og uddyber:

- Derfor er der også et nummer på albummet, der hedder "All about sex", som er lidt selvreflekterende, fordi det sjovt nok bare altid kommer til at handle om det, når jeg skriver sange. Det er det, der er sjovest at skrive om, siger Christopher.

Sangeren med det borgerlige navn Christopher Nissen er opvokset i Taarnby på Amager, og det vil han også gerne have skinner igennem i musikken.

- Jeg kan godt lide, at min musik har stil, men med glimt i øjet, at det er sådan "jakkesæt møder gadedreng fra Amager". Jeg føler, at jeg ofte er omgivet af folk i dyre jakkesæt, og jeg kører da også selv rundt i en stor bil og bor i en dyr lejlighed, men egentlig er jeg jo bare en Amager-dreng, og det, synes jeg, er vigtigt at holde fast i siger han og uddyber:

- Det skal folk kunne høre, og det kan de ikke, hvis alle sangene handler om kærligheden til min kæreste eller bruddet med min ekskæreste. Der er også nødt til at være den der drengerøvs-vibe, for det er så stor en del af mig, siger sangeren.

/ritzau/FOKUS