Christiane Schaumburg-Müller: Hvem er Richard Ragvald?

Underholdning
Sangeren Richard Ragnvald på scenen.  (Foto: FOTO: Scanpix)

Dansktop sangeren har været en tur i vridemaskinen den seneste uge, men i en helt anden verden er han ganske ukendt, og Christiane Schaumburg-Müller anede ikke, hvem han var, da de skulle lave tv sammen.

Richard Ragnvald er kendt for sine genkendelige dansktop sange, men den seneste uge er han også blevet kendt som ham, der kritiserede Danmarks Indsamling 2016.

Hvis vi lige lader den sag ligge et øjeblik, viser det sig faktisk, at den ellers så kendte Richard Ragnvald ikke er så kendt endda.

Tv-værten Christiane Schaumburg-Müller blev nemlig noget paf, da hun i programmet "Dit hjem i vores hænder", der vises på Kanal 4, skulle besøge sangeren.

Hun anede simpelthen ikke, hvem han var, eller hvilke sange han har lavet - selv ikke de to store hits "Kære lille mormor" og "Tak fordi vi er venner" kunne tv-værten kende. 

- Jeg kendte slet ikke Richard. Han talte meget om Giro413, men det sagde mig intet, siger Christiane Schaumburg-Müller til HER&NU.

Han er under tøflen

I programmet skal to hold dyste om at indrette to almindelig rum bedst, og det er her, at den smukke tv-vært møder dansktop sangeren.

Selvom Richard Ragnvald sang for Christiane, anede hun stadig ikke, hvem han var.

Faktisk var det konen, Vibeke, der efterlod det største indtryk hos tv-værten:

- Jeg tænker, han er lidt under tøflen. Det er ikke Richard, der indretter de rum. Det er Vibeke. Hun er virkelig et konkurrencemenneske. Og hun har totalt styr på det hele. En værdig modstander. Jeg er vild med hende, siger hun. 

Tv-værten havde ingen anelse om, hvem den populære dansktop sanger var, da hun skulle lave tv med ham. FOTO: Scanpix

Nyheder

Ældre ægtepar for vild

i en uge:

Levede af bær og

muddervand