Christiane bekræfter: Her er min nye kæreste

Danmark

Christiane Schaumburg-Müller løfter nu sløret for sin nye kæreste.

Vild med Dans-værten Christiane Schaumburg-Müller, der for et halvt år siden blev skilt fra Liam O’Connor, har fundet kærligheden igen. 

Efter nogen tids spekulation om den populære tv-værts kærlighedsliv, bekræfter Christiane Schaumburg-Müller nu over for Her&Nu, at hun officielt fletter fingre med Daniel Åxman. 

– Jeg kan bekræfte, at Daniel og jeg er kærester, siger hun til ugebladet, der endvidere skriver, at de to har dannet par i nogen tid og er meget glade for hinanden.

Daniel Åxman er forretningsmand og har opbygget sig en milliardformue på ejendomshandel. Åxman har tidligere boet i Schweiz, men er nu flyttet tilbage til Danmark. Han er ligesom Christiane Schamburg-Müller fraskilt.

Lejlighed til en halv milliard

Parret er netop vendt hjem fra en kærlighedsferie på Maldiverne, hvor Christiane Schaumburg-Müller fejrede sin 38-års fødselsdag. Og den romantiske ferie har tilsyneladende ikke fået Vild med Dans-værtens humør til at dale. 

– Jeg har det fuldstændig fantastisk. Jeg er virkelig glad og har det så godt. Jeg er helt og aldeles lykkelig, lyder det fra Christiane Schaumburg-Müller. 

Ifølge Ekstra Bladet blev Daniel Åxman kendt for at have købt Asiens dyreste lejlighed gennem selskabet Lead Connection: Angiveligt havde han smidt cirka 430 millioner kroner for lejligheden i Hongkong. 

 

Nyheder

Ryanair-boss:

Muslimske mænd er

den største risiko