Christian Poulsen Årets Fodboldspiller 2006
Christian Poulsen blev Årets Fodboldspiller 2006, mens den dobbelte verdensmester i boksning Mikkel Kessler både vandt prisen BT’s Guld samt Årets Sportsnavn 2006 ved DR-showet Sport2006.

Christian Poulsen, der spiller for den spanske topklub Sevilla, blev lørdag kåret til Årets Fodboldspiller. Kåringen skete ved DR-showet Sport2006 i Messecenter Herning og prisen uddeles af Spillerforeningen.

»Tusind tak for prisen, den er jeg virkelig stolt og glad over. Jeg vil gerne takke de spillere, der har stemt på mig. Det er noget særligt, at det er ens kolleger, der stemmer på en,« sagde han via en video-optagelse fra Spanien.

Det er andet år i træk, at Poulsen vinder prisen, der af Spillerforeningen vurderes som den største hæder, der kan tilfalde en dansk fodboldspiller, fordi det netop er spillerne selv, der kårer vinderen.

Også bokseren Mikkel Kessler vandt stor hæder ved showet. Han vandt både Danmarks ældste idrætspris, BT’s Guld, der afgøres ved en afstemning blandt topidrætsfolk og prisen på 50.000 kroner som Årets Sportsnavn. Sidstnævnte pris gives af Jyllands-Posten og Danmarks Idrætsforbund.

Begge priser fik han for at slå tyskeren Markus Beyer og dermed blive indehaver af både WBA- og WBC-verdensmestertitlerne.

Derudover gik Team Danmarks talentpris til Benni Ljungbäck, der har været dansk brydelandstræner siden 1999.

OL-prisen, der gives til årets OL-håb af Bestseller, tilfaldt atletikudøveren Sara Slott Petersen.