Christian Kjær: Overvejer tilbud fra Hollywood
Filmbyen i USA ser potentiale i Christian Kjærs historie. (Foto: Scanpix)
Hele miseren omkring finansmandens dom og fratagelse af ordener interesserer filmverdenen.

Et møde med en trafikofficial fra et cykelløb på vej hjem fra bageren sidste år endte med at koste den danske erhvervsmand Christian Kjær hans royale titler. Og det er guf for Hollywood åbenbart, for ifølge BT, så har folk fra selveste Hollywood kontaktet parret omkring en film på baggrund af hændelsen.

– Vi blev ringet op af en fra Hollywood, der ville lave en film om os. Om Christian og den måde, som han fik frataget sine titler fra kongehuset på, fortæller Susan Astani til avisen, som har mødt hende i den schweiziske by Villars-sur-Ollon i Schweiz.

Her valgte parret at flytte til som følge af sagen, der endte med, at Christian Kjær fik en dom på 30 dages betinget fængsel, da han blev dømt for med overlæg at have påkørt en trafikofficial med lav fart.

Slut med kongehuset

Christian Kjær har hele tiden nægtet sig skyldig og mener, at de frivillige trafikofficials rottede sig sammen mod ham. Som følge af dommen fik Christian Kjær frataget titlerne som kammerherre, hofjægermester og Ridder af 1. grad af Dannebrog, og det har igen betydet, at parret ikke længere får invitationer til officielle selskaber med kongehuset som vært.

Susan Astani ved endnu ikke, om det ender med, at sagen om hendes mand ender som en film, da Christian i første omgang har sagt nej tak lige nu, men de måske er interesserede senere. Ligesom de gerne stiller op til interviews med instruktøren til brug for baggrundsviden.

Susan Astani-Kjær blev gift med den 27 år ældre Christian Kjær i 2014. De har begge været gift to gange tidligere, og de har begge tre børn fra tidligere ægteskaber. Sammen fik de sønnen Alexander i 2012.

 

via Listen To News