Chokeret Vild med dans-stjerne: Tæt på dødsulykke - "Det kunne have været os"
Vi kender Claudia Rex som en glad og smilende kvinde, men i dag er hun rystet og chokeret. Foto: SCANPIX arkiv
Claudia Rex var tæt på den tragiske trafik ulykke på Hillerødmotorvejen lørdag aften.

Danseren Claudia rex, som hele Danmark kender fra 'Vild med dans', var i lørdag aften uhyggeligt tæt på den frygtelige trafikulykke på Hillerødmotorvejen, der kostede tre mennesker livet.

På sin åbne Facebook-profil skriver en tilsyneladende stærkt chokeret Claudia Rex :

"Sidder her og er enormt taknemmelig for skæbnens veje. Kasper og jeg er lige kommet hjem efter at have siddet 500 m. fra et kæmpe trafikuheld på Hillerødmotorvejen."

Den tragiske ulykke fandt sted omkring klokken 23. En 29-årig spøgelsesbilist og et ældre ægtepar i den modkørende bil mistede livet.

Claudia Rex var sammen med kæresten Kasper Svenstrup på vej hjem fra Hillerød, hvor de havde besøgt nogle venner, da de pludselig så ambulancerne og politiets blå blink.

"Det kunne lige så godt have været os, som havde været midt i det hele, hvis vi bare var kørt 2 min. før," skriver Claudia Rex på Facebook.

Hun skriver, at hun betragter ulykken som et 'wakeup call' - som en påmindelse om, at man skal huske at nyde livet, fortælle sine nærmeste, at man elsker dem - og ikke lade de små ting fylde.

Til Ekstra Bladet siger Clauda Rex søndag formiddag, at hendes tanker går til ofrene for ulykken og deres pårørende.

- Det er jo først, da vi kommer hjem og læser om, hvor alvorligt det rent faktisk var og tre mennesker mistede livet. Det rystede mig, siger hun.

Sidder her og er enormt taknemmelig for skæbnens veje. Kasper og jeg er lige kommet hjem efter at have siddet 500 m. fra...

Opslået af Claudia Rex på 23. januar 2016