Chilensk stjerne holder Arsenal inde i kampen om top-4
Arsenals angriber Alexis Sánchez scorede to gange i hjemmesejren over Sunderland. Foto: Stefan Wermuth/Reuters
Arsenal vandt for fjerde kamp i træk og er nu et enkelt point fra fjerdepladsen i Premier League.

Inden sidste spillerunde i Premier League er der stadig kamp om fjerdepladsen, der giver adgang til Champions League-kvalifikationen.

Det står klart, efter at Arsenal vandt 2-0 hjemme over bundproppen Sunderland.

På to mål i slutningen af anden halvleg af den chilenske stjerneangriber Alexis Sánchez endte det med den forventede hjemmesejr på Emirates.

Med sejren har Arsenal nu 72 point efter 37 kampe på en femteplads.

Liverpool har et enkelt point mere end Arsenal. Det ligner dermed en spændende duel om fjerdepladsen i sidste spillerunde mellem de to mandskaber.

I tirsdagens kamp mod Sunderland var det tyskeren Mesut Özil, som fandt Sanchez tæt på mål til den forløsende scoring til 1-0 efter 72 minutter.

Sunderland-målmanden Jordan Pickford havde været en god sidste skanse indtil scoringen.

Efter 81 minutter øgede Sanchez til 2-0, og dermed var kampen reelt afgjort.

I sidste spillerunde skal Arsenal hjemme møde Everton, mens Liverpool tager imod Middlesbrough, der har Viktor Fischer i truppen.

Lidt senere tirsdag aften vandt Manchester City med 3-1 hjemme over West Bromwich og er dermed meget tæt på at ende i top-4.

Angriberen Gabriel Jesus bragte City foran efter 27 minutter på et oplæg af Kevin De Bruyne, som selv fordoblede føringen to minutter senere.

Citys midtbanespiller Yaya Toure scorede til 3-0 i midten af anden halvleg, inden Hal Robson-Kanu reducerede til 1-3 få minutter før tid.

City har på tredjepladsen 75 point efter 37 kampe og kan stadig hentes af både Liverpool og Arsenal.

Arsenal kan ende på samme pointantal som City, og så vil det være målscoren, der bliver afgørende. Her er City lige nu fem mål bedre end Arsenal.

City skal i sidste spillerunde møde Watford på udebane.

/ritzau/