Chicago slog Seattle
Chicago Bears er nu blot en enkelt sejr fra at være i Super Bowl. De slog søndag Seattle med 27-24 i den ene kvartfinale, på et 49 yard fieldgoal i overtiden.

I NFL er man nået til kvartfinalerne på vejen mod det forjættede land Super Bowl.

I lørdagens to kampe slog Indianapolis Baltimore med 15-6, mens New Orleans sendte Philadelphia ud i kulden ved at vinde 27-24.

I søndagens tidlige kamp stod Seattle over for Chicago for at afgøre hvem af de to hold, der som det tredje skulle avancere videre til semifinalerne og dermed komme en kamp tættere på ’drømmenes kamp’.

Det startede bedst for Chicago, der førte 7-0 efter det første kvarter, som var præget af to stærke forsvar.

De to hold lukkede dog væsentlig mere op for angrebsspillet i det andet kvarter, som endte 14-14, hvilket altså stadig betød, at Chicago kunne skimte en plads i semifinalen.

Kampen tog dog en dramatisk drejning i det tredje kvarter, hvor seattle satte Chicago på plads ved at vinde 10-0 og bringe sig foran med 24-21. Den stilling holdt, til der manglede godt fire minutter af kampen, hvor Chicago fik udlignet til 24-24 på et 41 yard fieldgoal.

Det var også stillingen på måltavlen, da de 60 minutters effektiv spilletid var overstået, og dermed skulle kampen afgøres i overtid.

Her viste Chicagos kicker Robbie Gould, at han har nerverne i orden, da han med et 49 yard fieldgold afgjorde kampen og sendte Chicago i semifinalen.