Cheryl Coles teenage-liv var frygteligt
Den succesrige og smukke sangerinde Cheryl Cole har en svær fortid. Livet som teenager var frygteligt.

Hun har været med i en af Storbritanniens mest berømte pigegrupper Girls Aloud, hun har været gift med den verdensberømte fodboldspiller Ashley Cole og hun har formået at stable en solokarriere på benene.

Cheryl Cole er et forbillede for især rigtig mange unge piger, men nu fortæller hun, at hendes liv ikke altid har været en dans på roser.

- Jeg havde en svær opvækst, og jeg havde ikke mange privilegier som barn. Jeg troede, min barndom var normal, fordi jeg aldrig havde kendt til andet, siger hun til avisen Daily Mirror.

- Jeg havde det virkelig dårligt som teenager, og jeg havde ingen selvtillid. Fra jeg var 16 år til jeg var 18, var jeg også i et rigtig dårligt forhold, fortæller Cheryl Cole, der gerne vil bruge sine egne erfaringer til at hjælpe andre.

- Jeg ved, hvad unge, der har det svært, går igennem. Jeg forstår det, siger hun.

Det er baggrunden for, at sangerinden i 2011 søsatte sin egen fond "The Cheryl Cole Foundation". Den skal hjælpe unge til at følge deres drømme og nå deres mål - nøjagtig som hun selv har gjort.

- Mange unge mennesker mangler fokus, og de ved ikke, hvad de vil med deres liv. Hvis jeg ikke havde haft en drøm, så kunne det have gået rigtig galt for mig, og jeg kunne være endt et helt andet sted, siger den berømte sangerinde.

/ritzau/