Chelsea vandt trods kæmpe drop af Cech
Petr Cech droppede fælt, og Fernando Torres scorede et offside-mål, da Chelsea vandt 4-2 over Reading.

Begge målmænd droppede fælt, og linjevogteren overså en klar offside, da Chelsea med en del besvær hentede en 4-2-sejr hjem over Reading i Premier League.

Dermed er Chelsea - som onsdag gav debut til sommerens dyre indkøb Oscar fra Brasilien - nummer ét i Premier League. Men holdet er også det eneste, som har spillet to kampe.

Chelsea kom onsdag planmæssigt fra start og sad tungt på kampen, hvor det så mere end svært ud for Reading overhovedet at komme op i Chelsea-feltet.

Samtidig tryllede nyindkøbte Eden Hazard på venstrekanten, og da han efter lidt mere end et kvarter trak ind i feltet og driblede frem og tilbage, kunne en Readings Chris Gunter ikke dy sig længere og nedlagde den hurtige belgier.

Uden at placere bolden yderligt bankede Frank Lampard straffesparket ind til 1-0.

Men så faldt de dyre drenge sammen og begyndte at spille alt for langsomt. Allerede syv minutter efter målet dukkede Pavel Pogrebnyak op foran Petr Cech og headede bolden elegant i mål.

Samme Cech så mere end almindeligt uheldig ud mindre end fem minutter senere, da Danny Guthrie sparkede et hårdt frispark lige i midten af målet. Tjekken kastede sig til den ene side, men gik helt skævt af bolden, som ramte hans ben og røg i mål.

Efter pausen tog Chelsea over igen, men kunne ikke komme frem til de endelige chancer.

Heldigvis for dem meldte Adam Federici sig ind i konkurrencen om kampens største drop og på et langskud af Gary Cahill, smed han sig korrekt til siden, men parrerede bolden ind i eget net.

Og så skete det, som Reading havde forsøgte at forsvare sig ud af siden den anden scoring i kampen. Chelsea kombinerede sig fornemt igennem forsvaret, hvorefter Fernando Torres med under 10 minutter igen satte sidste fod på scoringen til 3-2.

På de langsomme gengivelser var det tydeligt, at Torres stod offside, men linjevogterens flag blev aldrig hævet.

Til sidst gik Reading-målmanden med frem på hjørnespark, og Chelsea scorede let til 4-2 på det efterfølgende kontraangreb.

/ritzau/