Chelsea-træner: Vi er stadig sultne
Roberto Di Matteo forventer, at hans spillere har fået smag for sølvtøj efter sidste sæsons pokalsejre.

Selv om den engelske storklub Chelsea i sidste sæson vandt både FA Cuppen og den længe efterstræbte Champions League, er der ingen mæthed at spore.

I hvert fald ikke, hvis man spørger manager Roberto Di Matteo, som tværtimod forventer, at spillerne har fået smag for sølvtøj efter sidste sæsons succesfulde afslutning.

- Der er en masse pokaler, vi kan vinde i denne sæson.

- Vi har en meget målrettet trup, og spillerne er aldrig tilfredse med det, de har præsteret i fortiden, siger Roberto Di Matteo ifølge AFP, inden holdet søndag åbner sæsonen med Community Shield-kampen mod mestrene Manchester City.

Hvor London-klubben leverede mægtige resultater i pokalturneringerne, kneb det mere i ligaen, hvor det kun blev til en sjetteplads 25 point efter Manchester City.

For at rette op på det har klubejer Roman Abramovich atter spædet lidt til, så Chelsea har kunnet indkøbe nye spillere for 60 millioner pund, svarende til 568 millioner danske kroner.

Dermed kan Chelsea på søndag præsentere spillere, som den brasilianske landsholdsspiller Oscar, det belgiske talent Eden Hazard og den tyske dribler Marko Marin.

- Der var et stort hul op til de bedste i sidste sæson, og det er en af vores udfordringer at få lukket det hul. 25 point er meget. Det bliver en hård sæson, men vi tager kampen op, lyder det fra Roberto Di Matteo.

/ritzau/