Chelsea tager tredje PL-sejr på stribe
Fernando Torres scorede og tilkæmpede sig et straffe, da Chelsea slog Newcastle med 2-0 i Premier League.

Efter sidste sæsons skuffende sjetteplads i Premier League ser Chelsea ud til at være helt anderledes målrettede i den nye sæson.

Lørdag aften hentede Roberto Di Matteos mandskab den tredje sejr af tre mulige, da det blev til en sikker 2-0-sejr over Newcastle.

Hvor man med nogen ret kunne hævde, at de to første sejre over Wigan og Reading kom mod hold, der formentlig vil høre til i ligaens tunge ende, var der ikke så megen tvivl om kvaliteten på lørdagens modstander.

Newcastle blev i sidste sæson nummer fem og startede denne med en flot 2-1-sejr over Tottenham. Men heller ikke nordenglænderne kunne bremse de forsvarende Champions League-mestre, der havde Fernando Torres i en central rolle.

Spanieren tilkæmpede sig midtvejs i første halvleg et straffespark, som Eden Hazard scorede på og dermed sørgede for Chelseas tredje straffesparkscoring i tre kampe.

Torres stod selv for 2-0-målet kort før pausen, og så var der ikke rigtigt mere for Newcastle at stille op på Stamford Bridge.

Det har altså været en optimal start for London-klubben, der ikke spiller i Premier League igen før midten af september.

Næste fredag står den på Super Cup-matchen mod Atlético Madrid i Monaco, og weekenden efter holder ligaen landskampspause.

/ritzau/