Chelsea satte point til
To Drogba-mål var ikke nok for Chelsea, der skuffede ved at spille 2-2 mod oprykkerne fra Reading. En selvmål af Mickael Essien kostede sejren.

Et selvmål af Mickael Essien kostede Chelsea sejren, da holdet spillede 2-2 i Premier League-hjemmekampen mod oprykkerne Reading.

Igen var Didier Drogba helt i hopla for hjemmeholdet, som han planmæssigt bragte på 1-0 på et hovedstød efter 38 minutter. Mindre planlagt var det, at Readings Leroy Lita flot udlignede efter 67 minutter. Der skulle dog blot gå fem minutter, før Chelsea atter var på ret kurs efter endnu en Drogba-scoring.

Det lignede en ny spinkel, men alligevel sikker 2-1-sejr til Mourinhos sejrsvante mandskab. Men så var det, at Michael Essien kom i vejen for et Reading-skud fire minutter før tid, og det ødelagde formentlig julefreden for den portugisiske træner.

Med en 2-1-sejr på udebane over West Ham overtog Portsmouth midlertidigt trediepladsen i Premier League. Linvoy Primus blev dobbelt målscorer i første halvleg, mens 40-årige Teddy Sheringham reducerede i anden halvleg. Med nederlaget er West Ham stadig placeret under nedrykningstregen.

I London sejrede Totteham 2-1 over Aston Villa, der fortsat er uden de skadede danskere, Thomas Sørensen og Martin Laursen. Jermaine Defoe nettede dobbelt for hjemmeholdet, mens Gareth Barry reducerede for gæsterne.