Chelsea hænger på
Chelsea hænger på i toppen af Premier League, efter holdet onsdag aften på hjemmebane sejrede 1-0 over Newcastle. Med samme cifre sejrede Arsenal på udebane over Wigan.

Chelsea slog Newcastle 1-0 uden at overbevise og hænger dermed på i toppen af Premier League. Holdet er nu fem point efter Manchester United.

Newcastle, der efter endnu en sørgelig sæsonstart er kravlet op i nærheden at midterfeltet, gik friskt til opgaven mod de forsvarende mestre. Det kunne det også lige så godt, for med omtrent et helt hold på skadeslisten havde Newcastle reelt ikke noget at tabe.

Særligt angrebet har været hårdt ramt i denne sæson, men heldigvis er det ikke gået ud over den lille springfyr Obafemi Martins, som blev hentet i Inter i sommer. Den 22-årige nigerianer jagtede alle mulige og umulige bolde og generede Chelseaforsvaret gennem hele opgøret.

Hjemmeholdet Chelsea havde sparet Shevchenko, Drogba og Makelele, som dog alle kom ind i løbet af kampen, fordi det ikke rigtig flaskede sig. For træner José Mourinho havde bestemt ikke lyst til at smide dyrbare point i topstriden i en hjemmekamp mod Newcastle.

Drogba blev skiftet på banen fra anden halvlegs start, og det var fornuftigt. For den farlige angriber afgjorde kampen til Chelseas fordel, da han nettede efter 73 minutter.

Herefter havde Newcastle ikke noget at byde ind med, og Arien Robbens stolpeskud kunne have udbygget den spinkle, men sikre 1-0 føring.

I onsdagens anden Premier League-kamp sejrede Arsenal 1-0 på udebane over Wigan. Adebayor stod for kampens enlige træffer efter 88 minutter.