Chelsea-guldfugl sammenlignes med Zola
Eden Hazard fik en forrygende debut for Chelsea, og belgierens indsats vækker minder om klublegenden Zola.

Chelseas nye belgiske stjerneskud, Eden Hazard, er på alles læber i England efter søndagens imponerende debut for London-klubben.

Chelsea-manager Roberto Di Matteo tror, at guldfuglen har potentiale til at gå i fodsporene på klublegenden Gianfranco Zola.

- Gianfranco Zola var et vidunderligt talent. Jeg vil kalde ham en kunstner. Eden Hazard kan muligvis også blive en kunstner, fortæller Di Matteo ifølge AFP.

- Der er dog blot spillet en kamp, så det er stadig for tidligt at konkludere noget.

21-årige Eden Hazard var bagmanden bag Chelsea 2-0-sejr over Wigan i søndags. Belgieren lagde op til det første mål og fremprovokerede straffesparket ved mål nummer to.

Roberto Di Matteo forsøger dog at dæmpe forventningerne.

- Han fik en god start, men det er kun en kamp ud af 38 i ligaen. Han er en talentfuld dreng. Men vi må se, hvordan han udvikler sig til en mand, og hvornår han bliver en vigtig spiller for Chelsea.

Eden Hazard kom til Chelsea i sommer fra franske Lille. Belgieren blev kåret til årets spiller i Frankrig i den forgangne sæson.

Italienske Gianfranco Zola spillede i Chelsea i perioden 1996-2003, hvor han nåede at score 59 mål. I 2006 blev han optaget i den engelske Hall of Fame.

/ritzau/