Chefdesigner: Pippa burde kun vise sin bagdel
Kate Middleton er en 'romantiske skønhed' - mens lillesøsteren Pippa kun bør vise sin bagdel, mener chefdesigneren for Chanel. Foto: Scanpix, Reuters, Mario Testino
Designeren Karl Lagerfeld bryder sig ikke om hertuginden af Cambridges søsters ansigt, men er dog glad for 'Pippa' Middletons bagdel.

Den aldrende tyske designer, Karl Lagerfeld, er verdenskendt for sine kontroversielle udtalelser om kvinder.

Nu har chefen for modehuset Chanel set sig sur på hertuginden af Cambridges lillesøster 'Pippa'. Det skriver The Sun.

Lagerfeld har ellers tidligere givet stor ros til storesøsteren Kate, inden hun skulle giftes med prins William.

- Kate Middleton har en flot silhuet, og hun er den rigtige pige til knægten (William, red.), sagde det aldrende modeikon lige inden brylluppet.

Men hvor Kate er i klubben af kvinder, som modeikonet godt kan lide, kommer lillesøster Pippa nu i klubben af kvindelige berømtheder, der har modtaget en verbal sviner fra den excentriske chefdesigner.

- Jeg kan lide den slags kvinder, jeg kan lide romantiske skønheder, skal Karl Lagerfeld have sagt om hertuginden af Cambridge, men forsætter:

- Søsteren derimod, hun har det svært. Jeg kan ikke lide søsterens ansigt (Pippa, red.). Hun burde kun vise sin bagdel, skal Karl Lagerfeld, ifølge The Sun, have sagt.

Pippa skal dog ikke føle sig alene. Blandt andet har modellen Heidi Klum fået skældud for at være 'for tyk' og 'storbarmet', mens den ultratynde Victoria Beckham, ifølge designeren, er en 'disciplineret' mor til fire.

Kilde: The Sun