Charlton-sejr i overtiden
Dennis Rommedahl var med fra start, da Charlton hentede sin første sejr under klubbens nye manager, Alan Pardew.

På et mål i overtiden vandt Charlton 2-1 over Aston Villa.

Dennis Rommedahl fik chancen fra start for Charlton i opgøret mod Aston Villa. Og den danske landsholdsfløj greb chancen og spillede en god kamp. I en ellers chancefattig første halvleg var Rommedahl manden bag en af hjemmeholdets største chancer, da han satte et kontraangreb i gang, men det førte ikke til mål.

I det hele taget var Charlton bedst, men ikke imponerende i første halvleg, og det var derfor ganske ufortjent, at gæsterne kom foran fem minutter før pausen, da Gareth Barry scorede sikkert på straffe.

Fra anden halvlegs start virkede Charlton modløse. Bundhold, i stærk nød for point, bagud igen. Holdet havde svært ved at spille sig frem til chancer, men pludselig ud af ingenting slog Talal El Karkouri et drømmepas over tres meter.

Hele Aston Villas forsvar blev snydt, og Darren Bent kunne kaste sig frem og heade bolden ind bag Aston Villas keeper Gabor Kiraly, der vikarierede for skadede Thomas Sørensen.

Få minutter senere erobrede Dennis Rommedahl bolden og strøg mod mål. Gareth Barry nåede den danske hurtigløber lige uden for feltet, en let berøring fik Rommedahl til at falde. Barry var bagerste mand og fik derfor rødt kort.

Udvisningen startede et massivt Charlton-pres. Få minutter senere ramte bolden overliggeren og blev reddet på stregen.

I stedet var Villa to minutter før tid tæt på at nuppe sejren, da Agbonlahor sender bolden få centimeter forbi Charltons mål.

Og så i overtiden lykkedes det Charlton at få gevinst ud af presset og give den nye manager Alan Pardew sin første sejr i spidsen for Charlton. Bryan Hughes kunne heade bolden ind efter et stort pres foran Villas mål.

Med sejren kravler Charlton et skridt nærmere den rigtige side af nedrykningsstregen. Men der er fortsat et stykke op for Rommedahl og co.