Charles må plukke walisiske brude
Med købet af et nyt landsted i Wales fik Prins Charles også retten til at gå i seng med egnens jomfruer på deres bryllupsnat.

Der kan være flere grunde til at misunde Prins Charles, kommende konge af England. Han ejer flere slotte, og så har bilmærket Aston Martin produceret flere biler kun til ham med hans yndlingsfarve og -indretning.

Men nu er der kommet endnu et punkt på listen over ting, som mange mænd sikkert vil misunde ham. Han har nemlig fået retten til den første bryllupsnat med alle walisiske jomfruer uden at skulle leve med kvinden resten af livet.

Retten til de mange lystige bryllupsnætter fulgte med, da Prins Charles sidste år købte landstedet Llwynywormwood Estate i landsbyen Myddfai. Men ifølge en gammel lov kan de walisiske jomfruers kommende ægtemænd undgå at skulle dele med Prins Charles, hvis de betaler ham 65 cent » ... i stedet for den uciviliserede feudale tradition med første nats-overnatningen med bruden,« som der står i en walisisk ordborg fra 1833, skriver All Headline News.

Og det er noget, som de lokale beboere er glade for. Især den 23-årige landmandsdatter Emma Thomas, der skal giftes med Liam Blofield til februar.

»Jeg tror ikke, at det er sandsynligt. Det ville ikke være særligt politisk korrekt i disse tider. Liam ville heller ikke være særligt glad for det. Jeg gruer ved tanken om, hvad han ville sige til Prins Charles,« siger hun til avisen Daily Star.

En talsmand for kongehuset har dog forsikret de nye naboer om, at den 58-årige Prins Charles ikke har tænkt sig at gøre brug af sin ret.

Om han også må gå i seng med de brude, der ikke er jomfruer på deres bryllupsnat, melder historien intet om.