Celtic-fans forventer mere af Gravesen
Thomas Gravesen har endnu ikke fået sit endelige gennembrud i skotske Celtic. Men på søndag har han muligheden, når der er arvefjendeopgør mod Glasgow Rangers.

For en Celtic-spiller er der en sikker vej til at vinde fansenes hjerter, og den går gennem en god præstation i et Old Firm-opgør mod ærkerivalen Rangers.

Endnu har Thomas Gravesen ikke levet op til de høje forventninger i Celtic, men hiver han storspillet frem i søndagens opgør mod Glasgow Rangers, kan det blive hans endelige gennembrud i Skotland.

»Det er ikke rigtig sket for Thomas Gravesen endnu. Alle havde forventet sig mere af en spiller, der kom fra Real Madrid. Men den bedste måde at blive en helt hos Celtics fans er ved at spille godt mod Rangers,« siger Neil Cameron, journalist på den skotske avis Daily Record.

Thomas Gravesen fik ellers en god start i klubben. Han scorede i sin første Old Firm, og lavede også hattrick i en kamp mod St. Mirren. Men så blev danskeren skadet, og siden er det ikke gået så godt. Han har spillet flere kampe på en anden plads end sin favoritposition på den centrale midtbane, og hans spil har ikke løftet sig over det ordinære. I sidste uges kamp mod Dunfermline måtte Gravesen lide den tort at starte på bænken og kun spille de sidste fem minutter.

»Det kom egentlig ikke som en overraskelse, at han blev sat på bænken. Han har ikke spillet specielt godt på det seneste, og man forventer mere af en af klubbens dyreste spillere,« siger Neil Cameron.

Han ved ikke, om Thomas Gravesen får chancen fra start på søndag.

På trods af Gravesens blandede start i Celtic har det skotske mesterhold haft en fremragende start på sæsonen. Man er videre til 1/8 finalerne i Champions League og har i den hjemlige liga distanceret lokalrivalerne fra Rangers med 16 point.