Cecilie Frøkjær klar med nyt program på TV 2
Ud over at lave tv skriver Cecilie Frøkjær også bøger. I 2014 udgav hun interview-bogen "Fruen kommer i dag" med Lise Nørgaard, som onsdag fyldte 100 år. Foto: Liselotte Sabroe/Scanpix/arkiv
Cecilie Frøkjær har netop afsluttet optagelserne til nyt program, som sendes på TV 2 til efteråret.

Cecilie Frøkjær har sagt farvel til TV 2. Men nu siger hun goddag igen.

I december fortalte den populære tv-vært, at hun forlod TV 2 efter 20 år, og nu afslører hun over for Ekstra Bladet, at hun igen vil tone frem på TV 2.

- Faktisk afsluttede vi i fredags optagelserne til et nyt program, som kommer til efteråret på TV 2. Det hedder "Samme tid - næste år", fortæller Cecilie Frøkjær til avisen.

"Samme tid - næste år" handler om nogle mennesker, som forpligter sig til at lave nogle meget store ændringer i deres liv, forklarer Cecilie Frøkjær.

Første del til programmet blev optaget allerede for et år siden.

- Og så har vi lige haft dem inde for at se, om det er lykkedes, fortæller hun til Ekstra Bladet.

Brød igennem om morgenen

Cecilie Frøkjær blev kendt som den populære Go' Morgen Danmark-vært, men er nu blevet sin egen, og kan derfor sige ja til andre and TV 2.

- Det betyder, at jeg kan sige ja til sjove og interessante opgaver, som jeg tidligere har måttet takke nej til på grund af min ansættelse. Nu behøver jeg ikke længere sidde fra ni til fire på min arbejdsplads, men kan selv styre min tid, og hvad jeg har lyst til at lave, sagde Cecilie Frøkjær i december.