Cech-skade sætter Arsenal tilbage i mesterskabskampen
Petr Cech er ude med en skade i en måned, hvor Arsenal skal forsøge at hale ind på holdene foran sig i Premier League-slutspurten. (Arkivfoto) Foto: Mike Egerton/Empics Sport
Arsenal-målmand Petr Cech er blevet skadet, og han er ude i op til en måned, meddeler Arsène Wenger.

Arsenals drømme om at snuppe det første mesterskab i 12 år har lidt et knæk. Holdets førstevalg i mål, Petr Cech, er blevet skadet, og han er ude i tre-fire uger.

Det fortæller Arsenal-manager Arsène Wenger på et pressemøde fredag forud for weekendens lokalderby mod Tottenham ifølge AFP.

Den tjekkiske målmand pådrog sig en muskelskade i det ene ben i nederlaget mod Swansea, og den skade holder ham nu ude i op til en måneds tid.

Cech døjede med lidt småproblemer forud for kampen mod Swansea, men han meldte sig klar.

- Vi skulle tage beslutningen før kampen, fordi han havde et lille problem, men han meldte sig 100 procent klar, siger Wenger.

- Så er du nødt til at stole på spilleren. Han er 33 år, og han kender sin krop. Hvis han siger, at han er klar, så kan han spille.

I kampen blev skadet dog forværret, og det koster nu en længere pause.

Med Petr Cech ude bliver det op til reservemålmand David Ospina fra Colombia at holde boldene ude af Arsenal-målet i de kommende kampe.

Der resterer ti runder af Premier League, og Arsenal er nummer tre med tre point op til Tottenham og yderligere tre point op til sensationsholdet Leicester på førstepladsen.

/ritzau/