Catwoman vil have mere lak og læder
Anne Hathaway var vild med at tæve mændene i den nye Batman-film, hvor hun spillede den luskede Catwoman. Foto: Colourbox
Anne Hathaway siger, at hun er parat til at tage endnu en tørn i det stramme Catwoman-kostume.

Den kvindelige stjerne fra den seneste Batmanfilm, Anne Hathaway, er klar til at gentage sin succesrolle som den tyvagtige Catwoman.

Instruktøren bag "The Dark Knight Rises", Christopher Nolan, mener, at Hathaway gør den kælne kattekvinde så interessant, at hun bør få sin egen spin-off-film.

Og Hathaway kunne sagtens være med på mere Catwoman, hvis hun kan arbejde sammen med "de rette folk":

- Jeg er meget interesseret, siger Hathaway til Digital Spy ifølge torontosun.com.

- Jeg synes, det ville være skønt at se mere af hende, men kun hvis det er sammen med de rette folk, Hun bor i denne Gotham City, og det skulle være sammen med dem, der har skabt denne Gotham City, siger hun videre.

Christopher Nolan, der både har skrevet manuskript og instrueret sin Batman-trilogi, siger dog, at han er færdig med den kappeklædte hævner.

Ifølge Nolan er Hathaway intet mindre end "utrolig" som den labre katteskurk med det borgerlige navn Selina Kyle. I sådan en grad, at en hel film bør dedikeres til Hathaways Catwoman.

- Hun byggede virkelig karakteren op fra bunden, og det er en fryd at se hende optræde. Det er utroligt, hvad hun kan i høje hæle, har han sagt til Access Hollywood ifølge torontosun.com.

Anne Hathaway har da også indrømmet, at det var en fornøjelse at spille den hårdtslående Catwoman

- At have den rolle var sjovt, fordi jeg skulle lære at tæve mænd. Jeg nød det lidt for meget, fortæller Hathaway i et interview til nyhedsbureauet Bang Showbiz.

Skuespillerinden var samtidig overordentligt tilfreds med sit stramme læderkostume:

- Jeg tog det på hver gang, jeg fik chancen, siger hun.

I rollen som den kappeklædte hævners spindende nemesis træder Anne Hathaway i blandt andre Michelle Pfeiffer og Halle Berrys potespor.

via Listen To News