Catwoman er Obamas favorit
Det bedste ved den nye Batman-film er ikke Batman, men derimod Catwoman i skikkelse af Anne Hathaway.

Der har været masser af lovprisninger og flotte ord til Anne Hathaway for hendes portrættering af Catwoman i den nye Batman-film "The Dark Knight Rises".

Og nu melder selveste præsident Obama sig ind i koret af folk, der mener, at Anne Hathaway er den bedste Catwoman nogensinde.

- Jeg fik chancen for at se Batman, og hun var det bedste ved den film. Det er min personlige mening, fortæller præsidenten ifølge femalefirst.co.uk.

Den labre katteskurk har i den grad også betaget instruktøren Christopher Nolan, og står det til ham, så er det ikke det sidste, verden har set til Anne Hathaway i lak og læder.

- Anne er utrolig præcis omkring karakterens psykologi, har han tidligere forklaret.

- Hun byggede virkelig karakteren op fra bunden, og det er en fryd at se hende optræde. Det er utroligt, hvad hun kan i høje hæle, siger han til Access Hollywood ifølge torontosun.com.

Mens The Dark Knight Rises er sidste omgang Batman fra Christopher Nolan, så mener han, at kattekvinden med det borgerlige navn Selina Kyle er for interessant en figur til blot at have været med i denne ene film.

- Hun er en fantastisk karakter, og vi er meget begejstrede for at se hende. Forhåbentlig vil folk ønske at se mere til hende, siger den succesfulde instruktør, der altså bliver bakket op af præsidenten af USA.

/ritzau/