Casper U. Mortensen skifter til en ny klub i Tyskland
Hans Lindberg (i midten) var en af de danske håndboldspillere, der mistede sin arbejdsgiver, da HSV Hamburg gik konkurs. Nu har Lindbergs kollega Caper U. Mortensen fundet sig en ny klub. Foto: Lars Poulsen/Polfoto
Efter HSV Hamburg gik konkurs er landsholdsfløjen torsdag blevet præsenteret i den tyske klub Hannover.

Efter flere ugers uvished er den danske landsholdsfløj Casper U. Mortensen torsdag blevet præsenteret i den tyske klub Hannover.

- Jeg er glad, rigtig glad for det, fortæller Casper U. Mortensen til TV 2 SPORT.

Venstrefløjen har været på udkig efter en ny klub, siden hans klub HSV Hamburg gik konkurs.

Men nu kan landsholdsspilleren ånde lettet op.

- Det var rigtig vigtigt for mig at blive i Bundesligaen, hvor jeg kunne blive matchet hver eneste kamp og udvikle mig, som jeg har gjort det sidste halve år i Hamborg, siger håndboldspilleren.

I Hannover bliver han holdkammerat med blandt andre den danske playmaker Morten Olsen.

- Jeg kan skal spille sammen med Morten Olsen, som jeg kender fra landsholdet. Jeg kender nogle af spillerne og synes, det er et rigtig godt hold, så det er fedt, siger han.

Under den netop overståede EM-slutrunde i januar blev det officielt, at HSV Hamburg ikke kunne reddes, og dermed stod flere danske håndboldspillere uden arbejdsgiver.

- Det vigtigste for mig var egentlig at få ro på efter alt det, der er sket i Hamborg og finde en ny klub, og der synes jeg i hvert fald, at Hannover passer rigtig godt. Det er kun en time og tyve minutter fra Hamborg, så det passer rigtig fint.

Ifølge landsholdsspilleren skal man da heller ikke lægge noget i, at kontrakten kun er gældende for et halvt år.

- Der er OL-kvalifikation og VM-kvalifikation lige om hjørnet, så det vigtigste for mig var egentlig at finde en klub, som jeg kunne se mig selv i, og var et rigtig godt hold, som ligger godt til i Bundesligaen.

- Det kan sagtens være, at jeg bliver i klubben efter sommerferien, hvis det viser sig, at jeg er rigtig glad for det, siger Casper U. Mortensen.

Hannover ligger nummer otte i den tyske Bundesliga.

/ritzau/