Casper C. kæreste med Jarlens unge datter
Capser Christensen har igen-igen indledt et forhold til en kollega. Denne gang er det endda en bedste vens unge datter. Foto: Polfoto / Mogens Flindt
Rygterne har sviret i månedvis, og nu bekræfter Casper Christensen endelig, at han danner par med sin 25-årige assistent.

Som udgangspunkt var der flere forhindringer end på en agility-bane: Ikke blot var hun Caspers assistent, hun er hans gode vens datter og hele 17 år yngre end ham selv.

Men kærligheden overvinder alt, og Casper Christensen kan efter månedsvis af gætterier endelig afsløre, at han har gaflet sin 25-årige assistent.

"Ja, det er rigtigt. Vi er kærester, og vi er meget forelskede," siger Danmarks mest succesrige komiker til Se og Hør.

Den udkårne er den 25-årige Isabella Friis-Mikkelsen - datter af Jarl Friis-Mikkelsen, som har arbejdet tæt sammen med Casper i årevis.

Det nyforelskede par er blevet set sammen mange gange, men den 42-årige komiker har ind til nu nægtet at have romantiske forbindelser med assistenten.

Om Isabella har haft brug for en langsom introduktion til offentligheden vides ikke, men faktum er, at medierne altid har været meget interesseret i Caspers privatliv.

Casper har nu også altid formået at skabe spænding om sit liv ved at indlede affærer med de kvinder, han arbejder med.

Tidligst blev han blev gift med medværten fra 'Husk Lige Tandbørsten', Anette Toftgaard, men hun blev droppet til fordel for Iben Hjejle, som Casper spillede sammen med i både 'Langt Fra Las Vegas' og 'Klovn'.

Kilde: Se og Hør