Casper C. drømmer om mulat-unger
Er der børn på vej? Casper og kæresten Isabel har i hvert fald planer om at flytte sammen. Foto: MIKKEL KHAN TARIQ / POLFOTO
Skuespilleren drømmer om børn og fælles hjem sammen med sin unge, nye kæreste.

Det kan godt være, at de kun har dannet par i under et halvt år - men drømmene om familie, ægteskab og børn lever i bedste velgående hos Casper Christensen og den 18 år yngre kæreste Isabel Friis-Mikkelsen.

"Måske sidder Isabel og jeg her ved det her bord om ti år med to mulat-unger," siger Casper Christensen til Se & Hør, da bladet møder parret i på caféen 101 Coffee Shop i Los Angeles.

Den 43-årige Casper Christensen og den 25-årige holder dog børnefri juleaften i år.

"Den 24. holder Cajsa og Marvin (Caspers børn på 14 og 12 fra det første ægteskab med Anette Toftgård, red.) den helt traditionelle jul med Anettes familie i Jylland, mens Isabel og jeg tager hjem til Jarlen," siger Casper Christensen.

Dermed skal han altså holde jul med en af sine bedste venner - der samtidig er kærestens far.

Casper og Isabel holder dog jul med børnene. Det sker den 22. december sammen med en masse venner, fortæller skuespilleren, der senest kom på forsiden af diverse medier, da han i sit nyeste show sang, at han "knepper Jarlens datter".

Parret bekræfter også, at de er tæt på snart at dele adresse.

"Ja, vi har planer om at flytte sammen," siger Casper Christensen.

Det næste skridt for det forelskede par kunne være bryllup. Og her holder den aldrende skuespiller døren åben, selvom han allerede har været gift.

"Jeg vil jo ikke fratage Isabel drømmen om at blive gift. Så hvem ved? Nu vil jeg i hvert fald ikke sige, at det ikke kommer til at ske," siger Casper Christensen.