Carolines knæ kan sende hende ud
Caroline Wozniacki vinder bold mod argentinske Gisela Dulko ved Japan Open. Foto: AP/Jessica Hill / POLFOTO
Caroline Wozniacki har endnu ikke taget stilling til, om hun vil fortsætte i WTA-turneringen i New Haven.

En knæskade kan sætte en stopper for Caroline Wozniacki i WTA-turneringen i New Haven, hvor danskeren torsdag nåede frem til semifinalen.

I kvartfinalesejren over Dominika Cibulkova pådrog Wozniacki sig en skade i højre knæ, men fuldførte og vandt kampen med en forbinding om knæet.

Det kan dog sagtens vise sig at være så alvorlig en knæskade, at den tidligere verdensetter må trække sig fra turneringen inden semifinalen mod russiske Maria Kirilenko.

- Jeg er nødt til at vurdere, hvorvidt jeg kan fortsætte eller ej. Jeg skal vurdere, om det bliver værre eller bedre, siger Wozniacki ifølge nyhedsbureauet AFP.

- Det er en beslutning, jeg selv må træffe, fordi det er en vigtig beslutning, og jeg ikke vil risikere en langvarig skadespause. Det er ligegyldigt, hvilken turnering, der er tale om, forklarer Wozniacki.

De seneste fire år har Wozniacki vundet turneringen i New Haven, og hun er nu ubesejret i 20 kampe i træk i den amerikanske favoritturnering.

Da Wozniacki forvred knæet midtvejs i kampen mod Cibulkova, tilkaldte hun straks sin træner.

- Det besluttede jeg med det samme, da jeg følte efter. Jeg spillede et point mere og besluttede så, at jeg var nødt til at blive tilset af træneren, fordi jeg følte en stærk smerte i knæet. Jeg havde brug for behandling, forklarer Wozniacki.

Grand slam-turneringen US Open lurer også lige om hjørnet med begyndelse på mandag, så der er mere på spil for Wozniacki end blot New Haven-turneringen.

/ritzau/