Caroline erkender: For mange fejl
Foto: AP/Fred Beckham / POLFOTO
En skuffet Caroline Wozniacki måtte forlade US Open efter første runde efter nederlag til rumænske Begu.

- Jeg forsøgte, men havde ikke succes med at spille godt.

Sådan lyder ordene fra den danske tennisspiller Caroline Wozniacki, der natten til onsdag dansk tid måtte se sig slået ud af US Open i første runde med cifrene 2-6, 2-6.

- Der var for mange fejl. Det er frustrerende, men jeg er nødt til at komme videre, siger Caroline Wozniacki ifølge nyhedsbureauet AFP.

Den tidligere verdensetter er ellers nået helt til semifinalen de seneste to år og var da også seedet som nummer otte i sæsonens sidste grand slam-turnering.

Men med en knæskade, som hun pådrog sig under WTA-turneringen i New Haven i sidste uge, blev hun hurtigt slået ud af verdensranglistens nummer 96, rumænske Irina-Camelia Bagu.

- Jeg tror, det er et midlertidigt problem, siger Wozniacki om sin knæskade.

- Forhåbentlig bliver det hurtigt bedre. Det er frustrerende at have skader, men det sker for alle. Det handler bare om at komme videre, tilføjer hun.

Inden hun måtte se sig spillet ud af banen, nåede Wozniacki da også at bede om medicinsk timeout for at få kigget på knæet, mens hendes kæreste, verdensetteren i golf Rory McIlroy, så bekymret til fra sidelinjen.

Trods behandling kunne danskeren intet stille op mod den velspillende rumæner, der sendte Wozniacki ud af turneringen efter en time og 21 minutters spil.

På den tid nåede Irina-Camelia Begu at fyre 19 vinderslag af mod Wozniacki, der blot formåede at sende fire af slagsen den anden vej. Wozniacki lavede desuden 22 uprovokerede fejl, viser US Opens statistik over kampen.

Det tidlige grand slam-exit er bare endnu en ridse i lakken hos den tidligere så vindende tennisdarling. For kun et år siden lå Wozniacki nummer et i verden og manglede kun at vinde en grand slam-turnering for at fuldende sit flotte cv.

Siden er danskeren med kælenavnet "Miss Sunshine" faldet til nummer ni på verdensranglisten - et fald, der formentlig bliver større efter det tidlige US Open-exit - og hun har ikke vundet en eneste turnering i 2012.