Carlsen ude af Australian Open
Kenneth Carlsen er ude af Australian Open, før turneringen er begyndt. Kristian Pless skal op mod en seedet spanier i første runde.

Den danske tennisspiller Kenneth Carlsen får ikke lov at deltage i årets første grand slam-turnering, Australian Open. Det blev endeligt afgjort i går, da danskeren tabte sin kamp i anden runde af kvalifikationsturneringen til amerikanske Zack Fleishman med sætcifrene 7-5, 6-3.

Dermed bliver der ikke tale om et 13. forsøg for Carlsen, som har deltaget i Australian Open 12 gange tidligere.

Pless fik svær lodtrækning

Danmarks anden herrespiller, Kristian Pless, er derimod med, når det for alvor går løs i Melbourne. Han var med i hatten, da der i nat blev trukket lod til første runde af hovedturneringen. Kristian Pless blev matchet med den spanske David Ferrer, som er seedet 16 i turneringen.

På sin hjemmeside har Kristian Pless følgende reaktion på lodtrækningen:

»Jeg kender ikke så forfærdeligt meget til ham, så der er egenligt ikke så meget at skrive om mødet. Han spiller bedst på grus, men han har dog en masse gode resultater på hardcourt. Det havde været dejligt med en lidt lettere modstander i første runde, men sådan skulle det så ikke være,« skriver Kristian Pless på hjemmesiden.