Carlos Tévez var en ringe caddie
Målt på golfspilleren Andres Romeros lørdag ved British Open var det ikke en succes at bruge Tevez som caddie.

Lørdag havde den kontroversielle argentinske angriber Carlos Tévez sin debut som caddie i en professionel golfturnering. Og målt på golfspilleren og landsmanden Andres Romeros runde bliver det måske også Tevez' sidste.

Romero brugte hele 12 slag mere end banens par, og dermed røg han søndag eftermiddag ned på en foreløbig suveræn sidsteplads med samlet 18 slag over par.

For fem år siden var 31-årige Romero tæt på at vinde British Open.

- Det var svært at bære tasken, fordi den vejede så meget, men det var okay, sagde Tevez efterfølgende ifølge Reuters.

Tevez' deltagelse ved British Open har skabt harme blandt nogle eksperter, fordi de ikke føler, at Romero tager turneringen seriøst. Og fodboldspilleren bidrog da heller ikke med meget.

- Jeg kunne ikke give nogen råd om banerne, men bar bare tasken og støttede ham ved hvert hul. Romero er professionel, og han ved alt allerede. Vi arbejdede meget fint sammen, siger Tevez.

Tevez og Romero blev venner, efter golfspilleren hjalp sin landsmand med at forbedre sit golfspil, så han nu har et handicap på 13.

Dengang var Carlos Tévez ude i kulden i sin klub Manchester City, men siden er han blevet taget til nåde og var senest med i en venskabskamp mod tyrkiske Besiktas fredag i Østrig.

Carlos Tévez var med i nogle af de sidste Premier League-kampe i den forgangne sæson, da Manchester City vandt det engelske mesterskab.

/ritzau/