Capello trækker i land
Efter udmeldingen om, at David Beckham ikke længere er ønsket på banen i den spanske fodboldklub Real Madrid, trækker klubbens træner Fabio Capello nu i land.

Der skal udbryde en epidemi, før David Beckham kommer på banen for sin spanske klub Real Madrid igen. Så kontant var udmeldingen fra Real Madrids træner Fabio Capello, da den engelske fodboldstjerne sidste uge bekendtgjorde, at han skifter til den amerikanske klub LA Galaxy, når hans kontrakt med Real Madrid udløber til sommer.

Men nu trækker Fabio Capello sin kategoriske afvisning af at benytte sig af David Beckham tilbage.

»Jeg vil ikke afvise noget. For øjeblikket er det den linje, vi har besluttet at følge, men man er nødt til at være fleksibel. Han er meget professionel og viser altid entusiasme til træning. Ideer kan ændres, men det afhænger af både spilleren og træneren,« sagde Fabio Capello på et pressemøde onsdag.

En af grundene til, at Capello nu begynder at trække i land, kan være den efterhånden kritiske skadessituation i topklubben, hvor flere centrale spillere som Emerson, Guti samt samtlige spillere på venstre back-positionen er på skadeslisten.

Det har dog ikke tidligere forhindret træneren i at henvise flere af spillerne til tilskuerrækkerne. Således var skadede Emerson på bænken i søndagens kamp mod Zaragoza i stedet for Beckham, mens både Beckham, Ronaldo og Cassano er streget fra holdlisten i torsdagens returopgør i pokalturneringen mod Betis.