Camilla Framnes fra 'De unge mødre': Hård graviditet
Camilla skal føde til sommer, men har haft en noget besværet graviditet med forhøjet blodtryk og bækkenløsning. SCANPIX arkiv
Det har indtil videre været en sej omgang at være gravid for den kommende tredjegangsmor

- Jeg mærkede de første små bevægelser i går, siger Camilla Framnes fra 'De unge mødre'.

Hun er gravid, skal føde til sommer, men har haft en noget besværet graviditet med forhøjet blodtryk og bækkenløsning.

- Mine to store drenge glæder sig til at få en lillebror. Især Sebastian elsker det, siger Camilla Framnes fra 'De unge mødre'.

Nadja Kaagh på bryllupsrejse. Læs mere på udeoghjemme.dk

Hun er gravid med sit tredje barn, og skal føde en dreng til juni. I forvejen har hun de to storebrødre, Oliver, 9, og Sebastian, 5. Hendes forlovede, Kevin Larsen, 32, har datteren, Amalie på fem år, fra et tidligere forhold.

- Jeg har haft en lidt besværlig graviditet, siger Camilla Framnes, som Ude og Hjemme mødte til Talkshowet om 'De unge mødre' i anledning af den nye sæson i den populære serie.

Nyforelsket efter 3 år

- Jeg har haft for højt blodtryk og bækkenløsning. Men i går mærkede jeg for første gang min baby i maven, så nu glæder jeg mig rigtig til fødslen, siger Camilla, der har termin 24. juni.

Hun og Kevin har lige været en tur i London. Det har været deres plan længe, og da Camilla havde fødselsdag i august, var gaven fra Kevin en billet til Englands hovedstad - og en billet til fodboldkampen mellem Arsenal og Queens Park Rangers.

Camilla Framnes er gravid. Læs mere på udeoghjemme.dk

Arsenal vandt, og det gjorde stemningen under turen lige den tand bedre. Kevin er nemlig glødende Arsenal-fan.

Camilla er også glødende fan. Måske ikke af Arsenal, men af Kevin.

- Det er bare skønt at være nyforelsket selv efter tre år, siger hun med et stort smil.

Baby-boom

Det har da også længe været planen, at Kevin og Camilla skulle giftes til sommer. Men de planer er udskudt nogen tid. Camilla har ikke lyst til at stå brud som højgravid, og vil også gerne komme sig og få sin flotte figur tilbage, inden hun skal i brudekjolen.

Camilla havde for øvrigt en helt ny rolle i forbindelse med optagelserne til Talkshowet om De unge mødre gennem 10 år. Hun modtog alle gæsterne på den røde løber med en mikrofon i hånden og var vært på showet.

- Det var vildt sjovt. Jeg var rigtig glad for at få tilbuddet, siger Camilla.

Camilla Framnes er ikke den eneste fra 'De unge mødre', der er gravid. Også Christina Startoft, Hannah Melissa og Nadja Dahl venter barn.

Kristian Bo Eriksen, udeoghjemme.dk, Aller Media