Cambodia-dansker i fængsel for sextvang

Det koster en 65-årig otte år bag tremmer i Cambodia, at han har tvunget sine ansatte til at sælge sig selv til sex.
En ældre dansker må tilbringe en stor del af sit liv bag tremmer i Cambodia.
En ældre dansker må tilbringe en stor del af sit liv bag tremmer i Cambodia. Foto: Colourbox

Det koster nu en 65-årig dansker otte år i et af Cambodias berygtede fængsler, at han tvang sine ansatte til at sælge sig til prostitution.

Danskeren ejer hotellet Seven Inn i byen Siem Reap i det asiatiske land. Men det var åbenbart ikke nok for ham at drive hotel, han tvang derfor sine mandlige ansatte til at have sex med hotelkunderne.

Danskeren er blevet dømt i dag i retssagen, der startede 1. juni.

"Han trak mig i skulderen ind i et andet rum og forsøgte at tvinge mig til at have sex med ham, men jeg nægtede og løb væk," siger en ansat til phnompenhpost.com.

Og det var ikke ligefrem fordi, sextvangen var en pengemaskine.

"Han begyndte at tvinge mig til at have sex med gæsterne. Jeg havde sex med europæere to gange, og jeg fik 15 og 30 dollars (ca. 75 og 150 kr.) hver gang. Jeg skulle bare give de 5 dollars til ham, når jeg var færdig med en kunde, ellers truede han med at give mig 10 dollars mindre i løn," fortæller den mandlige ansatte ifølge phnompenhpost.com.

Udenrigsministeriets Borgerservice bekræfter over for Newspaq, at manden er blevet dømt til fængsel.

"En 65-årig dansker er den 7. juni blevet idømt fængsel i Cambodia. Fra Udenrigsministeriet bistår vi alle danskere, der er fængslet i udlandet," siger vagten i Udenrigsministeriets Borgerservice til Newspaq.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.