Butleren gjorde det: Slår Michael Jordans rekord i Bulls
Chicago Bulls' Jimmy Butler fejrer en af sine mange trepoints-scoringer i kampen mod Toronto Raptors, hvor han scorede imponerende 40 point på en halvleg. Foto: Frank Gunn/AP
Chicago Bulls Jimmy Butler scorede 40 point på en halvleg og slår legenden Michael Jordans 27 år gamle rekord.

Chicago Bulls Jimmy Butler boltrede sig efter behag, da han søndag aften dansk tid scorede hele 40 point i en halvleg i kampen på udebane mod Toronto Raptors i NBA.

En helt utrolig bedrift, som ingen i Chicago Bulls før har præsteret. End ikke legendariske Michael Jordan, der lavede 39 point i en halvleg i 1989 mod Milwaukee Bucks.

Jimmy Butler vil dog ikke høre tale om sammenligningen med Michael Jordan.

- Man kan ikke sammenligne os. Jeg vil ikke sammenlignes med ham, for så tror folk pludselig, jeg kan gøre som ham. Det prøver jeg på, men vi er ikke tilnærmelsesvis den samme spiller, siger Jimmy Butler efter kampen til nba.com.

Butler slog rekorden ved at score 40 af sine 42 point i anden halvleg, og han førte dermed Chicago Bulls til en spinkel 115-113 sejr.

Efter kampen var Butlers træner fyldt med lovord om den imponerende præstation.

- Jeg kan sige dette. Det er den bedste præstation, jeg har set som træner, siger Fred Hoiberg ifølge nba.com.

Jimmy Butler er en succeshistorie, der ellers var svær at forudsige.

Da den 26-årige spiller var teenager smed hans mor ham på gaden, og han levede et liv som hjemløs i en periode.

Siden da er lykken vendt for Butler, der blev draftet af Chicago Bulls i 2011.

En af Michael Jordans gamle holdkammerater, Scottie Pippen, kunne også godt se, hvor stort det var, det Jimmy Butler havde leveret.

- Hvilken præstation af Jimmy Butler. Man ser ikke sådan en individuel præstation særligt ofte, tweetede den tidligere Chicago-stjerne om den nuværende.

/ritzau/