Bush er både helt og skurk
En ny meningsmåling viser, hvor meget den amerikanske præsident George W. Bush er både hadet og elsket af sin befolkning.

USA’s præsident er en person, man enten hader eller elsker. I en dugfrisk meningsmåling er 1004 amerikanere blevet spurgt, hvilken person, de vil udråbe til den største skurk og den største helt i 2006. Resultatet bærer klart præg af befolkningens meget forskellige holdninger til George W. Bush, idet han vandt begge kategorier. Det skriver CNN fredag.

Skurkekatagorien vandt Bush endda i overbevisende stil. En fjerdedel af de adspurgte gav deres stemme til Bush her, hvilket gav ham en jordskredssejr som årets største skurk langt foran terroristlederen Osama bin Laden og Irak’s dødsdømte diktator, Saddam Hussein.

I kategorien som værste rollemodel indtager popprinssesen Brittney Spears en klokkeklar førsteplads. 29 procent af de adspurgte mente, at den nybagte mors trusseløse optrin med partytøserne Paris Hilton og Lindsay Lohan skulle indbringe hende den tvivlsomme ære.