Bus, tog og metro bliver billigere i juni
AppleMark
Busser, metro og tog er gået sammen om en ny kampagne til sommer. Når man først har stemplet en gang med sit klippekort, bliver det muligt at køre hele søndagen på samme billet alle søndage i juni.

Hvis du stempler dit klippekort på søndag for at køre fra Nørreport til Klampenborg, behøver du ikke at stemple endnu engang, når du skal hjem nogle timer senere efter en lang gåtur i Dyrehaven.

Fire trafikselskaber går nu sammen i en ny kampagne, der skal gøre det - næsten - gratis at køre med bus, tog og metro. Passagererne i hovedstadsområdet kan spare en million kroner i juni måned.

Alle søndag i juni vil man kunne køre hele dagen på sit klippekort i de zoner, kortet er gyldigt, selvom det normalt kun gælder en til to timer.

- Lang Søndag henvender sig til alle - og måske især nye kunder - der prøver den kollektive transport mere end en gang. Og der er mange penge at spare ved at benytte klippekort frem for enkeltbilletter, siger marketingschef i Metroselskabet Thue Ravn.

Klippene gælder fra klokken fem om morgenen til klokken fire næste morgen alle søndage i juni.

Flere tilbud kan være på vej

Udover Lang Søndag tilbyder trafikselskaberne en ekstra service til de kunder, der har månedskort og betaler med betalingsservice. Imod at købe en ekstra billet og køre i alle zoner i hovedstadsområdet, uanset hvilke zoner, der står på periodekortet eller køre med en ekstra passager på alle søndage og alle andre dage efter kl. 18.00 fra 3. juni og frem.

Trafikselskaberne, der står bag tog, busser og metro overvejer at komme med lignende tilbud til loyale kunder fremover, hvis kampagnen bliver en succes.  

via Listen To News