Buffon frygter svære kampe mod Danmark

Italen kan få det svært mod Danmark og Tjekkiet i VM-kvalifikationen, mener italienernes veteranmålmand
Der bliver ingen lette kamp i Italiens gruppe, mener Buffon, selvom nogle vil mene, at Armenien skulle være til at klare for de tidligere verdensmestre.
Der bliver ingen lette kamp i Italiens gruppe, mener Buffon, selvom nogle vil mene, at Armenien skulle være til at klare for de tidligere verdensmestre. Foto: Reuters/Scanpix/Alessandro Garofalo

Ærefrygten var til at overse hos italienerne, da det lørdag stod klart, at Italien skal møde Danmark i VM-kvalifikationen. Men målmanden Gianluigi Buffon ser anderledes nervøst frem til kampene mod Danmark, selvom han mener, at Italien har pligt til at gå videre, som han selv udtrykker det.

"Der er hold som Tjekkiet og Danmark, som vi bliver nødt til at slå på dagen, og der er aldrig nogen lette kampe. Man bliver nødt til at arbejde for sejrene. For eksempel har jeg spillet mod Danmark tre gange og kun vundet den ene," siger han til Skysport24.

Kvalifikationsturneringen til VM i Brasilien begynder næste efterår, og foruden Danmark, Italien og Tjekkiet, så består Danmarks kvalifikationspulje af Bulgarien, Malta og Armenien.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.