Bubber om utroskab: Det er ikke kønt
Bubber har ikke tænkt sig at gemme sig væk på trods af skandalen i hans privatliv. (Foto: Scanpix)
Tv-darlingen fortæller i Aftenshowet om sin turbulente tid

Der er ingen tvivl om, at det ikke har været hverken sjovt eller let at være Bubber i de seneste uger, efter det kom frem, at han skal skilles fra sin kone og venter barn med deres tidligere barnepige.

Men i stedet for at gemme sig væk og slikke sine sår, tonede Bubber mandag aften frem i Aftenshowet, tog tyren ved hornene og talte om det, der må være den største skandale i hans 54 år lange liv.

– Hvordan har du det egentlig med at ting, som er meget privat, bliver delt med offentligheden? lagde Mark Stockholm ud med at spørge.

– Jeg ved jo godt, at når man er en offentlig person… når man stikker næsen frem, så får man én over den – er det ikke sådan man siger? Men man har også brug for et privatliv. Og det er klart, at jeg ikke har gået og skiltet med det her, fordi det er ikke kønt, når privatlivet bliver hængt til udstilling på den her måde, lød det fra Bubber, der dog har forståelse for interessen for hans privatliv.

Det er rigtig ufedt

– Det er en bagside, der følger med, som man må tage. Så kan man knække nakken, man kan krybe langs panelerne, eller man kan sige: ”jamen sådan er det her” – velvidende, at det er rigtig, rigtig svært. Og det er kæmpemæssigt svært med de få mennesker, der i virkeligheden skal dele det her - og så ovenikøbet også få det ud på den her måde. Det er rigtig ufedt, slog Bubber fast.

Den overraskende nyhed om skilsmissen og ikke mindst familieforøgelsen har trukket overskrifter i massevis, men Bubber virker lidt forundret over folks reaktioner på det hele.

– Jeg vil sige, hvis nu, jeg havde været præst, og jeg havde prædiket ”til døden os skiller” og alt det her… jeg synes fandeme, at jeg har været og er i virkeligheden meget lidt fordomsfuld på nogen som helst måde. Jeg har virkelig beskæftiget mig hele mit liv med at vise den anden side af sagen. Vise, at folk godt kan leve forskelligt. Vise at folk ikke behøver at være ens og godt kan bryde normen - uden selvfølgelig at gå over grænsen med hensyn til ulovligheder.

Folk må mene, hvad de vil

Han læser dog ikke selv med på de mange meninger og holdninger, der har strømmet rundt omkring på sociale medier og i kommentarsporerne til de mange artikler.

– Når tingene sker, må man bare spise den, og sige at folk har lov til at mene, hvad de mener. Jeg skal bare ikke læse det, fordi man bliver ked af det helt indvendigt, indrømmede han i Aftenshowet, der så bevægede sig væk fra Bubbers kærlighedsliv og tilbage på sporet af aftenens program.

 

via Listen To News