B.S. sender TV2-dansere på dræberhård kur
Ole Kibsgaard, her med dansepartner Karina Frimodt, er sendt på hestekur i selskab med B.S. Christiansen. Foto: Tariq Mikkel Khan/POLFOTO / POLFOTO
TV2 har sat den tidligere jægersoldat B.S. Christiansen i gang med at slanke Vild med dans-parret Ole Kibsgaard og Karina Frimodt.

Ole Kibsgaard, også kendt som den ene del af Kaj og Andrea, skal nu på kur sammen med jægersoldat B.S. Christiansen.

Cykelholdet Team Saxo Banks Tour de France-assistenttræner har hjulpet overvægtige unge mænd, men denne opgave er anderledes.

Det er nemlig deltagerne i Vild med dans, som tilsyneladende har brug for hjælp fra den tidligere jægersoldat. Shu-bi-dua-medlemmet Ole Kibsgaard og hans dansepartner Karina Frimodt skriver på deres fælles blog:

"Vi har sammen med BS sammensat et dræberhårdt træningsprogram for at blive knivskarpe på dagen. En del af Oles taktik er ikke at indtage føde, før de (Ole og Karina red.) står i finalen, men Karina er ikke helt sikker på om, det er den rigtige løsning."

Musikeren skriver, han vil have større chancer for at vinde Vild med dans, hvis han smider nogle kilo på badevægten. Han fremhæver selv, at hans overkrop er blevet lige lovlig voluminøs.

Dog er der på Vild med dans-bloggen en hårdfin grænse mellem humor og virkelighed:

"Vi har trænet hårdt, og Ole har fået den geniale ide at lave en fedttransfusion, således at de sidste overfløde pund bliver flyttet fra ham til Karina, der ærligt talt godt kunne klare at få lidt sul på kroppen (synes Ole)," står der på TV2-bloggen.