Brystbombe får 16 millioner for at tabe sig

Underholdning
Jessica Simpson var tidligere gift med Nick Lacey. I dag er Eric Johnson hendes forlovede. (Foto: Foto: Scanpix, AFP, Bryan Bedder)

Jessica Simpson tjener kassen på at tabe sig for åben skærm.

Normalt er det ikke ligefrem fordi, man tænker på elskovshåndtag eller overflødige, når Jessica Simpson spankulerer rundt på skærmen i mere eller mindre afklædt tilstand.

Ikke desto mindre er brystbomben nu blev enig med Weight Watchers om, at hun skal være slankekonsulenternes nye frontfigur - et job, der vil indbringe den 31-årige skønhed i omegnen af 3 millioner dollars eller 16 millioner kroner.

Det skriver den amerikanske avis The New York Post.

Jessica Simpson er i øjeblikket højgravid, og det er i forbindelse med de ekstra kilo, som hun uværgerligt har taget på under graviditeten, at vægtvogterne har besluttet sig for at slå til. Efter fødslen skal Simpson følge en af Weight Watchers' diæter, og så i øvrigt lade hele verden følge med i hendes fremskridt på nærmeste hold.

"Aftalen er i hus, og så snart babyen er født, vil hun starte på et 'Weight Watchers'-program, for at tabe baby-vægten," siger en kilde fra Weight Watchers til New York Post.

Det er dog ikke første gang, at Jessica Simpson scorer kassen på sin graviditet. I forbindelse med offentliggørelsen af svangerskabet krævede hun 500.000 dollars for at stå frem og bekræfte de lykkelige omstændigheder.

Kilde: The New York Post

Nyheder

Ældre ægtepar for vild

i en uge:

Levede af bær og

muddervand