Bryllupsjoke fik alvorlige konsekvenser
En østrigsk kvinde sagde for sjov nej i stedet for ja i kirken. Præsten nægtede derfor at gennemføre ceremonien, og en større fest måtte aflyses.

Hvis du planlægger at blive gift, så lad være med at blive alt for vittig i kirken. Spørg blot den 27-årige Tina Albrecht fra den østrigske hovedstad Wien.

Hun er til daglig lidt af en spøgefugl, og hvorfor skal man så stoppe ironien, blot fordi at man skal giftes? Da præsten i kirken kom til det afgørende spørgsmål, om hun ville tage manden, der stod ved siden af hende som ægtemand, svarede hun slet og ret nej.

Selvom hun med det samme rettede det til et ja, og sagde, at nej’et blot var en vittighed, nægtede præsten at fortsætte brylluppet.

»Vi blev nødt til at sende alle vore gæster hjem ,og nu bliver vi nødt til at vente indtil marts, før vi kan blive gift. Set i det lys, var vittigheden ikke så sjov,« siger Tina Albrect til avisen Oberösterreichischen Nachrichten.

Ifølge østrigsk lov skal et par nemlig vente i 10 uger før andet bryllupsforsøg, hvis der tvivl om, at begge parter virkelig ønsker at blive gift.