Bryllupsforvandling fortsætter: Tv-vært kridter løbesko
Den danske værtinde Lisbeth Østergaard holder sig fortsat i god form, selv om brylluppet er overstået.
Lisbeth Østergaard blev gift med sin kæreste Ralf Christensen lørdag 13. august. Parret har sønnen Viggo på 17 måneder, der til brylluppet var brudesvend.
Lisbeth Østergaard blev gift med sin kæreste Ralf Christensen lørdag 13. august. Parret har sønnen Viggo på 17 måneder, der til brylluppet var brudesvend. Foto: Sophia Juliane Lydolph/Scanpix

Til trods for det gamle mundheld om, at kærlighed gør blind, så er det alligevel vigtigt for de fleste brudepar at se godt ud, når bryllupsklokkerne bimler.

Det kan den danske tv- og radioværtinde Lisbeth Østergaard også nikke genkendende til. Forud for den 36-åriges storslåede bryllup tilbragte hun flere timer i træningscenteret.

Den sunde livsstil er dog langtfra blevet lagt på hylden, selv om det kirkelige bryllup løb af stablen 13. august.

Lisbeth Østergaard viser nu også frem på Instagram, at hun deltager i motions- og forhindringsløbet Nordic Race.

- Vi ses på den anden side, skriver Lisbeth Østergaard til billedet på Instagram, hvor hun poserer sammen med sine løbemakkere.

Den nye TV3-profil løber sammen med et hold bestående af fire mandlige medlemmer, heriblandt husbonden Ralf Christensen.

Det er langtfra første gang, at Lisbeth Østergaard løber et motionsløb. For få uger siden kunne man se den tidligere TV2-vært overkomme adskillige forhindringer, da løbet Copenhagen Warrior blev skudt i gang.

Lisbeth Østergaard er aktuel i TV3-programmet Krimicentralen, hvor hun sammen med medværten Jeppe Nybroe beretter om de seneste nyheder fra den kriminelle verden.

Se Lisbeth Østergaards billede her: https://www.instagram.com/p/BKc0d_Gg7vu/

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.