Brøndbys Turbo kræver bedre afslutninger
Efter blot ét mål i fem superligakampe er Brøndby-spillerne tvunget til at blive bedre foran mål.

Laver man ingen mål, vinder man ingen kampe.

Den gamle fodboldkliché lever i bedste velgående, og hos Brøndby ved de godt, hvor skoen trykker efter den skuffende afslutning på sidste sæson og 0-1-nederlaget til OB i sæsonpremieren i søndags.

Dermed har holdet blot lavet ét mål i de seneste fem superligakampe, og det er selvfølgelig utilfredsstillende - også for assistenttræneren, den gamle målskytte Bent "Turbo" Christensen, der ikke mener, holdet fik nok ud af anstrengelserne mod OB.

- Vi må erkende, at vi ikke får nok ud af det, men det er bedre, at vi begynder på denne måde i stedet for slet ikke at kunne skabe noget, siger Bent Christensen til klubbens hjemmeside.

- Ud over standardsituationerne skabte vi også både hele og halve chancer i det åbne spil, men der var ikke kvalitet nok i indlæg og afslutninger. Langt hen ad vejen spiller vi jo en super kamp, men taber, fordi vi ikke er skarpe nok foran kassen, lyder analysen.

Det skal spillerne i den hårdt pressede klub forsøge at ændre på, når AaB tager imod på Energi Nord Arena i Aalborg på søndag.

Brøndby tabte så sent som 6. maj med 0-1 samme sted, og AaB'erne kunne glæde sig over en vellykket åbning på sæsonen, da nordjyderne hentede 1-1 i en svær udekamp mod AGF. Brøndbys kantspiller Jens Stryger Larsen forventer da også en vanskelig opgave.

- De seneste gange har vi haft det lidt svært med AaB. Det er et godt, men også ungt hold, og vi har slået dem før. Jeg er sikker på, at det vil ske igen - og det skal komme allerede i denne weekend. Vi er mere end sultne efter det, siger Jens Stryger Larsen.

/ritzau/