Brøndbys Nørgaard: En fodboldkamp varer 90 minutter
Christian Nørgaard var dybt skuffet over Brøndbys nederlag i pokalfinalen til FC København. Arkivfoto. Foto: Anders Kjærbye/Scanpix
Midtbanespilleren Christian Nørgaard var skuffet over Brøndbys afslutning, da FC København blev pokalmester.

I Brøndby ville spillerne gerne have sikret den første pokaltitel siden 2008, men i stedet snuppede FC København titlen med en slutspurt med to mål.

Efter 82 minutter var stillingen 1-1 i pokalfinalen i Parken, men så slog Federico Santander og Andreas Cornelius til med en scoring hver, og så kunne FCK i stedet genvinde titlen og vinde The Double for andet år i træk.

- En fodboldkamp er ikke 83 minutter. Den er 90 minutter plus det løse, og hvis vi ikke kan være skarpe i det, så taber vi sådanne kampe.

- Det håber jeg, vi lærer af, men vi går ind i den nye sæson med meget optimisme, siger Brøndbys midtbanespiller Christian Nørgaard til klubbens hjemmeside.

Skuffelsen over nederlaget var stor hos Nørgaard, der vurderer, at Brøndby leverede en godkendt præstation i store dele af finalen.

- Vi følte i pausen, at vi godt kunne være foran. Vi var godt med i kampen, men de udnyttede, at vi stod dårligt i en situation, hvor vi aldrig må stå dårligt.

- 3-1 med to minutter igen er svær at hente. Det var det sidste hug i nyrerne, og det var der, vi tabte pusten og vidste, det var svært at komme tilbage igen, siger Nørgaard.

Også Brøndbys venstreback Svenn Crone var skuffet over nederlaget, og måden Brøndby tabte pokalfinalen på.

- Vi er rigtigt skuffede. Efter første halvleg syntes jeg, vi havde rimelig godt styr på dem, og vi havde chancerne til at komme foran.

- Vi kom bagud i anden halvleg og kom på 1-1 hurtigt, og det så godt ud, og vi skabte chancerne, men vi scorede ikke på dem, og så er det svært at vinde.

- De fik nogle dumme og lette mål. Det var for nemt. Det må ikke ske. Det er bare noget, vi må tage med og lære af, siger Svenn Crone.

Han vurderer dog, at sølvmedaljer i ligaen og en plads i pokalfinalen giver tro på den kommende sæson.

- Vi har haft en rigtig god sæson. Vi har overrasket mange med sølv i Superligaen og nået pokalfinalen.

- Vi ville gerne have vundet pokalfinalen og er skuffede, men selvfølgelig kan vi være stolte af en flot sæson, siger forsvarsspilleren.

/ritzau/