Brøndby kigger mod Portugal
Brøndby-sportschef, Anders Bjerregaard, har været en tur i Portugal for at kigge på potentielle forstærkninger. Han ser gerne en portugiser i dansk fodbold.

Midterholdet i Superligaen, Brøndby, har nu vendt kikkerten mod Portugal i jagten på at forstærke mandskabet og dermed vende tilbage til toppen.

Sportschef, Anders Bjerregaard, har netop været i Portugal, hvor han har overværet fire kampe. Der er ifølge BT to konkrete emner, som klubben har udset sig, men endnu er forbindelsen ikke konkret.

»Indtil videre er der ingen planer om, at der skal ske noget med disse spillere, men man ved aldrig,« siger Anders Bjerregaard til BT.

Han mener, at Portugal er et af de lande, der er værd at undersøge nærmere, hvis der skal hentes forstærkningen til rimelige penge.

»Det er på høje tid, at vi måske får en portugiser til den danske liga. Jeg synes egentlig, at niveauet er ganske højt hernede,« siger han og tilføjer, at det ikke er spillere fra storklubberne Benfica, Sporting Lissabon og Porto, som er aktuelle.