Broch Larsen ødsler førsteplads væk i Australien
Nanna Koerstz Madsen og de øvrige danske golfkvinder havde ikke en god tredje runde i Australien. Arkivfoto. Foto: Bjorn Lindgren/AP
Med en skidt runde i 78 slag raslede golfspilleren Nicole Broch Larsen ned fra førstepladsen i Australien.

Nicole Broch Larsen gik helt ned på tredjedagen ved Ladies European Tour-turneringen på Royal Pines Resort i Australien.

Efter at have ligget helt i spidsen i de første to dage endte Nicole Broch Larsen lørdag med at gå en forfærdelig tredje runde i 78 slag, hvilket svarer til fem slag over banens par.

Dermed faldt den 22-årige danske golfspiller tilbage fra en delt førsteplads til en delt sjetteplads og er samlet noteret for 214 slag.

Det er fem slag dårligere end sydkoreaneren Jiyai Shin, som er ny kvinde på førstepladsen.

Nicole Broch Larsen begyndte skrækrunden med en bogey og en dobbeltbogey. Dagen bød på yderligere tre bogeys og en enkelt birdie.

Heller ikke de øvrige danske golfkvinder imponerede på tredjedagen. Malene Jørgensen blev noteret for en runde i hele 80 slag, syv slag over banens par. Hun faldt 16 placeringer tilbage og er nu delt nummer 26.

Længere nede i feltet brugte Nanna Koerstz Madsen og Emily Kristine Pedersen henholdsvis 79 og 80 slag på lørdagens 18 huller, så man må sige, at danskerne kollektivt gik ned på tredjedagen.

Turneringen slutter med fjerde og sidste runde søndag.

/ritzau/