Britneys kæreste vil giftes

Popsangerinden Britney Spears ser meget nervøs ud, efter nyheden om, at hendes kæreste har købt forlovelsesring, er kommet frem.
Hollywoods rygtemølle er sikker på, at bryllupsklokker snart ringer for Britney Spears og Jason Trawick.
Hollywoods rygtemølle er sikker på, at bryllupsklokker snart ringer for Britney Spears og Jason Trawick. Foto: AP, POLFOTO, Matt Sayles

Hvis man som kæreste til en superstjerne vil skjule et frieri, er det næppe i Hollywood, man skal skal gå ud og shoppe efter forlovelsesring.

Det må sangsilden Britney Spears' kæreste, Jason Trawick, sande.

I en by med noget der minder om en paparazzi på hvert gadehjørne, er han nemlig blevet spottet af folk fra hjemmesiden X17 Online, imens han mandag var på indkøb efter en forlovelsesring hos juveleren Pascal Mouaward i Los Angeles.

En kilde fortæller til X17 Online, at den 39-årige Trawick snakkede med guldsmeden i omkring en time om en forlovelsesring til den ti år yngre Britney.

"De drøftede diamanter fra Mouawad private samling. Det er Jason første besøg hos Pascal," siger kilden til hjemmesiden.

Et indkøb der nu har spredt sig ud til hele Hollywoods sladderpresse, som forventer, at bryllupklokkerne snart vil ringe for parret.

For Britney Spears vedkommende ville det blive tredje gang ægteskab - hvis hun altså siger ja.

Senest har paparazzi fanget hende med et meget nervøst blik, efter nyheden kom frem. Se billedet HER.

Kilde: X 17 Online

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.