Britney tog stoffer og rendte nøgen rundt

Popdronningens tidligere bodyguard sviner den blonde sangerinde til og beskylder hende for misbrug af narkotika.
Britney Spears beskyldes for stofmisbrug og upassende opførsel af sin tidligere bodyguard.
Britney Spears beskyldes for stofmisbrug og upassende opførsel af sin tidligere bodyguard. Foto: POLFOTO, (AP Photo/Britney Spears Femme Fatale Tour, Roderick Trestrail II) / POLFOTO

De sidste par år har været noget turbulente og problematiske for Britney Spears, og nu smider hendes tidligere bodyguard, Fernando Flores, yderligere brænde på bålet og tegner et noget uflatterende billede af sangerinden.

Han beskylder blandt andet superstjerne for at misbruge forskellige stoffer, herunder amfetamin og et lægemiddel, der normalt bliver brugt til at behandle morfin- eller heroin-overdosis, skriver RadarOnline.

"Baseret på hans erfaringer fra tiden som politibetjent, mener sagsøger (Flores), at Britney Spears ofte var påvirket af ulovlige receptpligtige og ikke-receptpligtige lægemidler så som Ritalin, Narcon og methamfetaminer, står der i anklageskriftet ifølge RadarOnline.

Og det er ikke de eneste anklager, som Fernando Flores kommer med.

Den tidligere bodyguard, der også er tidligere politibetjent, beskylder også Spears for sexchikane, og at hun ofte var klam og usoigneret.

Ifølge ham skulle hun flere gange have rendt nøgen rundt og tigget ham om at dyrke sex med hende.

Flores beskriver også, hvordan Britney Spears flere dage i træk ikke gik i bad, børstede tænder eller brugte deodorant.

Håret klippede hun selv, så der kom store, bare pletter rundt omkring, hun kæderøg så hun stank af nikotin, og pruttede og pillede næse uden at undskylde for det.

Kilde: RadarOnline

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.