Britisk seriemorder angriber prostituerede
I den britiske by Ipswich dukker det ene lig af en prostitueret kvinde op efter det andet, og flere andre er savnet. Politiet frygter, at en seriemorder er gået i en blodrus i disse dage.

Flere prostituerede unge kvinder i Ispwich i Storbritannien er gennem de seneste dage forsvundet. Når de endelig dukker op igen, er det som molestrerede lig i vejgrøfte.

Søndag blev den seneste og tredje døde pige fundet ? den 24-årige Anneli Alderton. Men ifølge det britiske politi har yderligere to prostituerede været sporløst forsvundet siden søndag, og på baggrund af dette har politiet rådet prostituerede til at blive væk fra gaderne i den kommende tid.

Paula Clennell, der er en af de forsvundne prostituerende, gav kun få dage før hun forsvandt et interview i britisk tv, hvor hun forklarede, at intet kunne få hende til at holde pause fra prostitutionen.

Drabene havde gjort hende en smule bekymret for at stige ind i biler, men hun sagde ifølge ITN, at hun stadig ville gøre det.

Det seneste offer for den mulige seriemorder blev kvalt, men politiet undersøger også andre mulige mordmetoder.»Vi laver toksikologiske tests for forgiftning samt en lang række andre kliniske og videnskabelige analyser, og vi gør det samme med det seneste offer,« siger leder af efterforskningen Steward Gull til BBC. Han havde dog også en direkte henvendelse til seriemorderen om at melde sig selv:

»Kontakt Suffolk Politi. Det er klart, at du har et alvorligt problem. Giv mig et opkald, og så vil vi finde ud af noget.«